Hela Kryddor

Det finns väl inget som slår doften av nymalda kryddor?

Först rostade och sedan malda direkt före användning. Hela kryddor erbjuder den mest kraftfulla och uttalade smaken och bibehåller sin färskhet längre.

Visar alla 34 resultat

Hela Kryddor

Dillfrö

19 kr (40 gram)

Finns i lager

Slut i lager
129 kr (1 gram)

Snart i lager igen

189 kr (2 gram)

Finns i lager

59 kr (25 gram)

Finns i lager

49 kr (100 gram)

Finns i lager

35 kr (25 gram)

Finns i lager

Hela Kryddor

Chiafrön

39 kr (100 gram)

Finns i lager

Hela Kryddor

Fänkålsfrön

22 kr (40 gram)

Finns i lager

29 kr (40 gram)

Finns i lager

Hela Kryddor

Hampafrön

55 kr (100 gram)

Finns i lager

Hela Kryddor

Hel Anis

25 kr (40 gram)

Finns i lager

Slut i lager
69 kr (40 gram)

Snart i lager igen

Hela Kryddor

Hel kryddnejlika

29 kr (30 gram)

Finns i lager

Ekologiska kryddor

Hel muskotnöt Ekologisk

29 kr 4 nötter (ca 20 gram)

Endast 2 kvar i lager

Hela Kryddor

Hela korianderfrön

22 kr (30 gram)

Finns i lager

25 kr (30 gram)

Finns i lager

Hela Kryddor

Hela Senapsfrön

29 kr (50 gram)

Finns i lager

29 kr ca 4-5 stänger (30 gram)

Finns i lager

Slut i lager
29 kr (30 gram)

Snart i lager igen

Hela Kryddor

Kumminfrön

29 kr (30 gram)

Finns i lager

29 kr (30 gram)

Finns i lager

22 kr (30 gram)

Finns i lager

Hela Kryddor

Linfrö

49 kr (250 gram)

Finns i lager

Hela Kryddor

Pumpakärnor

65 kr (200 gram)

Finns i lager

29 kr (100 gram)

Finns i lager

29 kr (100 gram)

Finns i lager

Hela Kryddor

Sesamfrön

29 kr (100 gram)

Finns i lager

Hela Kryddor

Solroskärnor

29 kr (100 gram)

Finns i lager

Hela Kryddor

Stjärnanis

29 kr (20 gram)

Finns i lager

34 kr (20 gram)

Finns i lager

Hela Kryddor

Svart Vitlök

49 kr 1 vitlök (ca 45 gram)

Finns i lager

39 kr (50 gram)

Finns i lager

Hela Kryddor

Torkad vitlök

22 kr (50 gram)

Finns i lager

45 kr 1 st/förp (3 - 5 gram)

Endast 1 kvar i lager


VAD ÄR HELA KRYDDOR?

Tänk på hela kryddor som torkade vilande frön, löv, bark och rötter, fulla av aromatiska oljor med magiska kryddsmaker inuti, som bara väntar på att släppas lösa.Hela kryddor har en längre hållbarhet än färdigförpackade malda kryddor och behåller färskheten tills dess intensiva smak extraheras. Det är därför som många indiska hemmakockar inte än idag tänker ha just köpta markkryddor i köket, med undantag för gurkmeja och röd chili; båda är bäst marken av en betrodd kryddhandlare.Det är fantastiskt att se den stora katalogen med varierade kryddor med sina olika användningsområden, och Jill Norman gör ett ganska bra jobb med det i sin bok "The Complete Book of Spices: A Practical Guide to Spices and Aromatic Seeds."
Läs mer