Örter

Våra ekologiska örter och kryddor importeras direkt från betrodda kryddhandlare inom EU

Vi erbjuder premiumörter till matlagningsproffs och hemmakockar

Torkade örter ger en mer koncentrerad smak än färska, och ger matlagning ett estetiskt värde.

Visar alla 23 resultat

Ekologiska kryddor

Ekologisk Citronmeliss

25 kr (20 gram)

Finns i lager

Ekologiska kryddor

Ekologiska Gräslökflingor

25 kr (20 gram)

Finns i lager

Hela Kryddor

Dillfrö

19 kr (40 gram)

Finns i lager

259 kr

Finns i lager

29 kr (10 gram)

Finns i lager

29 kr (10 gram)

Finns i lager

Ekologiska kryddor

Ekologisk Kyndel

25 kr (20 gram)

Finns i lager

Örter

Sommarkyndel

22 kr (20 gram)

Finns i lager

Örter

Persilja

29 kr (10 gram)

Finns i lager

Ekologiska kryddor

Torkad basilika

29 kr (20 gram)

Finns i lager

Örter

Torkad dill

29 kr (10 gram)

Finns i lager

Ekologiska kryddor

Torkad Dragon Ekologisk

29 kr (10 gram)

Finns i lager

25 kr (10 gram)

Finns i lager

22 kr (10 gram)

Finns i lager

29 kr (20 gram)

Finns i lager

25 kr (10 gram)

Finns i lager

Ekologiska kryddor

Torkad Rosmarin Ekologisk

29 kr (10 gram)

Finns i lager

29 kr (20 gram)

Finns i lager

29 kr (10 gram)

Finns i lager

29 kr (20 gram)

Finns i lager

Hela Kryddor

Torkad vitlök

22 kr (50 gram)

Finns i lager

22 kr (10 gram)

Finns i lager

29 kr (10 gram)

Finns i lager


Kryddhyllans Örter

Örter vill du aldrig vara utan. Massor av dessa aromatiska örter utgör basen i tusentals kända recept.

Läs mer

7 örter du aldrig ska vara utan:

1. Mejram

Mejrams varma, citroniska smak är fantastisk för rika fjäderfärätter som långkokt kalkon, men det är också ett bra substitut för färsk basilika i rätter som denna kyckling- och aubergine-parmesan.

2. Timjan

Ultra-aromatisk timjan är en klassisk parning med fisk som t.e.x stekt torsk. Den kan också användas för att göra en smaklig sirap som är fantastisk ringlad över apelsinskivor för en elegant dessert.

3. Rosmarin

Den taggiga, doftande örten tillför smak till allt den rör vid. Använd den torkade versionen för att stoppa kycklingar eller hel fisk före stekning.

4. Oregano

En måste-ha-ingrediens för många klassiska italienska rätter- och en viktig pizza topping, torkad oregano förbättrar allt från kycklingköttbullar till grekiska sallader.

5. Mynta

Torkade myntablad ger snabbt ochenkelt en lugnande kopp te. De är också bra i ett kryddat smör för kycklingstek, fylld med sirap och blandad med bär och ihoprörd i yoghurt för en uppfriskande krydda.

6. Dragon

Lätt anis smak, torkad dragon är spektakulär med spenat, speciellt när det finns ostig ost som i en frittata eller en krämig spaghetti. Det är också fantastiskt i en sås för fina skaldjur som hummer.

7. Salvia

Squash och salvia är en match made in heaven. Prova det i en härlig grillad kycklingrätt eller i en ostig bakad butternut squash polenta. Den salta örten är också ett otroligt tillskott till grillade ostsmörgåsar - särskilt de som är gjorda med nötaktig fontina.