Örter & The

Våra ekologiska örter och kryddor importeras direkt från betrodda kryddhandlare

Vi erbjuder premiumörter och kryddor till entreprenörer och hemmakockar

Torkade örter ger en mer koncentrerad smak än färska och ger matlagning ett estetiskt värde.

Visar alla 15 resultat

Torkade Örter

Persilja

29 kr (10 gram)

I lager

Torkade Örter

Torkad basilika

22 kr (20 gram)

I lager

Torkade Örter

Torkad dill

22 kr (10 gram)

I lager

Torkade Örter

Torkad dragon (Estragon)

29 kr

5-7 dagars leveranstid

Torkade Örter

Torkad kyndel

29 kr (30 gram)

I lager

Torkade Örter

Torkad lavendel

39 kr

5-7 dagars leveranstid

Torkade Örter

Torkad mejram

22 kr (10 gram)

I lager

39 kr

5-7 dagars leveranstid

Torkade Örter

Torkad Oregano

22 kr (20 gram)

I lager

Torkade Örter

Torkad rosmarin

29 kr (10 gram)

I lager

Torkade Örter

Torkad salvia

29 kr (20 gram)

I lager

Torkade Örter

Torkad selleri (blad)

29 kr

5-7 dagars leveranstid

Torkade Örter

Torkad timjan

29 kr (20 gram)

I lager

Hela Kryddor

Torkad vitlök

22 kr (50 gram)

I lager

Torkade Örter

Torkade lagerblad

22 kr (10 gram)

I lager


Kryddhyllans Torkade Örter

Torkade örter vill du aldrig vara utan. Massor av dessa aromatiska örter utgör basen i tusentals kända recept.

Läs mer

7 torkade örter du aldrig ska vara utan:

1. Mejram

Mejrams varma, citroniska smak är fantastisk för rika fjäderfärätter som långkokt kalkon, men det är också ett bra substitut för färsk basilika i rätter som denna kyckling- och aubergine-parmesan.

2. Timjan

Ultra-aromatisk timjan är en klassisk parning med fisk som t.e.x stekt torsk. Den kan också användas för att göra en smaklig sirap som är fantastisk ringlad över apelsinskivor för en elegant dessert.

3. Rosmarin

Den taggiga, doftande örten tillför smak till allt den rör vid. Använd den torkade versionen för att stoppa kycklingar eller hel fisk före stekning.

4. Oregano

En måste-ha-ingrediens för många klassiska italienska rätter- och en viktig pizza topping, torkad oregano förbättrar allt från kycklingköttbullar till grekiska sallader.

5. Mynta

Torkade myntablad ger snabbt ochenkelt en lugnande kopp te. De är också bra i ett kryddat smör för kycklingstek, fylld med sirap och blandad med bär och ihoprörd i yoghurt för en uppfriskande krydda.

6. Dragon

Lätt anis smak, torkad dragon är spektakulär med spenat, speciellt när det finns ostig ost som i en frittata eller en krämig spaghetti. Det är också fantastiskt i en sås för fina skaldjur som hummer.

7. Salvia

Squash och salvia är en match made in heaven. Prova det i en härlig grillad kycklingrätt eller i en ostig bakad butternut squash polenta. Den salta örten är också ett otroligt tillskott till grillade ostsmörgåsar - särskilt de som är gjorda med nötaktig fontina.