Hem • FAQ

FAQ

Vanliga frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna våra kunder ställer till kundtjänst.

Chili

Vi på kryddhyllan är ett litet familjeföretag (Anneli & Lasse) som gör allt för våra kunder. Vi kommer aldrig att bli ett stort kryddföretag som McCormick & Company Inc. eller Drogheria som hanterar tonvis med kryddor. Vi har ingen inköpsavdelning som ligger ett år före marknadsavdelningen och produktionen, som fyller 1000-tals burkar med krydda som sedan står i lager i flera år för att vid försäljning etiketteras och skickas till butik där de står i flera månader på deras hyllor innan någon köper dem. (Det känns inte ok)

Därför kan du alltid lita på att du får fräscha produkter från oss. 

Vi kan alltid garantera fräscha kryddor och örter då vi istället köper in små mängder ofta! Vi får leveranser nästan varje vecka till oss. Vi har inga förpackningsmaskiner, utan vi handpackar varje order för sig efter att du gjort din beställning.

De flesta sändningarna är små och väger lite, det gör att vi kan skicka dem till ett ombud (direkt i postlådan) från 59kr. för tyngre leveranser tillkommer pris enl postnords taxa till oss, vi lägger inte på något för frakten på vårt inpris. Detta gäller både till privatpersoner och företag. Anledningen till att vi inte bara slänger på ett frimärke är hantering för oss och att vi nu får alla sändningar spårbara, säkert för dig och säkert för oss. Du får även fri frakt när du beställer kryddor för 500kr eller mer

Vi har valt att använda oss av Swiipe för kortbetalningar, Swish, paypal och Klarna. I Klarnas Checkout, kan du välja att betala med både kort, konto och faktura. De flesta kunderna väljer faktura via Klarna idag.

I de allra flesta fall kan vi leverera kryddor och örter direkt från vårt egna lager, vissa varor tar upp till 14 dagar att få hem igen när de tar slut, men de flesta beställningar är hemma hos dig på 1-3 vardagar.
Postnord hämtar inte hos oss på helgerna

Tack för att du litar på oss med din beställning! Nu är det vår tur att jobba! Sätt dig nu och ta en god kopp kaffe eller the och koppla av. Vi kommer att skriva ut alla dokument och packa din beställning. Om vi skulle sakna en kryddmix eller en malen krydda, får vår Masterblender jobba lite så vi kan packa den nya färska kryddblandningen till dig. Om bara nån dag kommer varorna hem till dig och du kan använda den vara du köpt från oss i ditt recept eller i din matlagning! God Spis önskar Anneli & Lasse!

Om du har valt att betala med Klarna faktura i kassan så kommer du att få en faktura. Fakturan får du på din mail om någon vecka. Betalningstiden är standard 14 dagar.

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.