Jordnötssås
Enkel och snabb tillagning av jordnötssås. Tillsätt endast varmt vatten och låt granulaten smälta.
Låt det sjuda ett par minuter sedan är jordnötssåsen redo att serveras.
Jordnötsåsen kan användas till klassiska satay kycklingspett, grönsallader, wokade/grillade kötträtter och till gado gado, en indonesisk sallad.
![]()
Tillagning:
100g granulat smältes i 1,5dl kokande vatten. Låt såsen sjuda i 5-6 minuter tills den är mjuk och krämig.
Smaksätt gärna med lite färskpressad lime och Samal Oelek.
Innehållsförteckning
Rostade Jordnötter, Socker, Paprika pulver, Vatten, Stärkelse, Salt, Konserveringsmedel (E200 och E210)
Levereras i 100 grams påsar
produktstil: pellets/granulat. Storlek 3–10mm.
Utseende: brun röda pellets
Smak och arom: salt, nötig, kryddig
Förvaring: I rumstemperatur i lufttät förpackning.
Hållbarhet: 1 år
Ursprungsland: Nederländerna













christel sandberg (verifierad ägare) –
Esther (verifierad ägare) –
Mycket bra
Torbjörn Olofsson (verifierad ägare) –
Vet ej, har inte smakat än
Torbjörn (verifierad ägare) –
Godaste jordnötssås jag köpt
Anonym (verifierad ägare) –
Marianne (verifierad ägare) –
Har inte testat än
Eva O. (verifierad ägare) –
Kirsten (verifierad ägare) –
För högt pris
Eva Hagfjäll (verifierad ägare) –
Terese Andersson (verifierad ägare) –
Jonas Rickard Jansson (verifierad ägare) –
Lars Sandberg (verifierad ägare) –
majbritt nyan svedberg (verifierad ägare) –
Annika Larsson (verifierad ägare) –
Anonym (verifierad ägare) –
Anonym (verifierad ägare) –
Jan L. (verifierad ägare) –
Ann E. (verifierad ägare) –
Anonym (verifierad ägare) –
Har inte provat ännu.
Hans W. (verifierad ägare) –
Bra👏 6.
Uno Olsson (verifierad ägare) –
Michael Pettersson (verifierad ägare) –