Solroskärnor Grade AA
Söta, nötiga solroskärnor är en utmärkt källa till viktiga fettsyror, vitaminer och mineraler. Solrosens kärnor används faktiskt vid utvinning av matolja i kommersiell skala över hela världen. Förutom att de äts som populära snacks används de också i köket för att förbereda olika recept.
Solroskärnor innehåller näringsämnen som protein, folsyra, pantotensyra, B-komplex vitaminer, antioxidanter, mineraler, fleromättade fetter och viktiga fettsyror som linolsyra (studier tyder på att fettsyror kan ge antiinflammatoriska effekter). De är en utmärkt källa till vitamin E (45% av ditt rekommenderade dagliga intag) och magnesium och en bra fiberkälla.
Våra solrosfrön är ett bra komplement till bröd, kakor, kakor och muffins. Prova att blanda dessa kärnor i ditt favoritrecept för tonfisk eller kyckling sallad eller strö på frukostgröten eller på yoghurt. Eller mal dem till färskt solrossmör! Krossade kärnor förekommer bl.a i musli, och granola blandningar. De är också en krispig ersättning för baconbitar och krutonger på kokta grönsaker och sallader. Du kan också rosta dem för att få fram deras subtila smak och förlänga hållbarheten.

Till skillnad från oskalade solros kärnor finns det inga irriterande skal! Förvara i en lufttät behållare.
Hälsofördelar: Läckra, nötiga och krispiga, betraktas allmänt som hälsosamma livsmedel. De har mycket energi. Hursomhelst är de en av de otroliga hälsokällorna av näringsämnen, mineraler, antioxidanter och vitaminer
Produktstil: Hel
Smak & Doft: mild, nötig, söt
Förvaring: Förvaras svalt, torrt.
Ursprungsland: Bulgarien
Recensioner
There are no reviews yet