Hela Kryddor

Först rostade och sedan malda direkt före användning.Hela kryddor erbjuder den mest kraftfulla och uttalade smaken och bibehåller sin färskhet längre.

Visar 1–16 av 19 resultat

Hela Kryddor

Chiafrön

59 kr (200 gram)

4 i lager (Kan beställas även vid -saldo)

22 kr (40 gram)

13 i lager (Kan beställas även vid -saldo)

Hela Kryddor

Hampafrön

99 kr (250 gram)

4 i lager (Kan beställas även vid -saldo)

Hela Kryddor

Hel Anis

22 kr (40 gram)

24 i lager (Kan beställas även vid -saldo)

Hela Kryddor

Hel grön kardemumma

29 kr (40 gram)

18 i lager (Kan beställas även vid -saldo)

Hela Kryddor

Hel kryddnejlika

22 kr (30 gram)

33 i lager (Kan beställas även vid -saldo)

Hela Kryddor

Hel muskotnöt

22 kr 4 nötter (ca 20 gram)

19 i lager (Kan beställas även vid -saldo)

22 kr (30 gram)

32 i lager (Kan beställas även vid -saldo)

Hela Kryddor

Hela Senapsfrön

22 kr (50 gram)

14 i lager (Kan beställas även vid -saldo)

29 kr ca 4-5 stänger (40 gram)

22 i lager (Kan beställas även vid -saldo)

Hela Kryddor

Kumminfrön (Hela)

22 kr (30 gram)

32 i lager (Kan beställas även vid -saldo)

Hela Kryddor

Linfrö

49 kr (250 gram)

5-7 dagars leveranstid

Hela Kryddor

Sesamfrön

22 kr (100 gram)

9 i lager (Kan beställas även vid -saldo)

Hela Kryddor

Solroskärnor 200g

39 kr (200 gram)

5-7 dagars leveranstid

Hela Kryddor

Stjärnanis

22 kr (20 gram)

24 i lager (Kan beställas även vid -saldo)

Hela Kryddor

Svart Vitlök

49 kr 1 vitlök (ca 45 gram)

14 i lager (Kan beställas även vid -saldo)


VAD ÄR HELA KRYDDOR?

Tänk på hela kryddor som torkade vilande frön, löv, bark och rötter, fulla av aromatiska oljor med magiska kryddsmaker inuti, som bara väntar på att släppas lösa. Hela kryddor har en längre hållbarhet än färdigförpackade malda kryddor och behåller färskheten tills dess intensiva smak extraheras. Det är därför som många indiska hemmakockar inte än idag tänker ha just köpta markkryddor i köket, med undantag för gurkmeja och röd chili; båda är bäst marken av en betrodd kryddhandlare. Det är fantastiskt att se den stora katalogen med varierade kryddor med sina olika användningsområden, och Jill Norman gör ett ganska bra jobb med det i sin bok "The Complete Book of Spices: A Practical Guide to Spices and Aromatic Seeds."
Läs mer