Våra salter

Uyuni Ökensalt i skål av glas

Kryddhyllans naturliga salter

Uyuni ökensalt
Salt är en av grundingredienserna i köket som alla har hemma och faktiskt inte många tankar går förlorade över de små vita kornen. Men det finns så många olika sätt att njuta av dem! Varför inte skämma bort dig själv mer i vardagen och testa hur bordssalt verkligen kan smaka! Vi kommer att ge dig en förståelse för den omfattande variationen. Vidare information ”

Vi har specialiserat oss på gourmetsalter och naturliga salter, vilket innebär att vi endast erbjuder dig produkter i deras naturliga och oförfalskade form. Inga raffinerade och bearbetade bordssalter, bara de som förekommer i naturen. För det finns mycket att upptäcka!

Har du någonsin provat den ädla Fleur de Sel? Den har ingen kornstruktur, utan liknar snarare en snöflinga med sitt platta och omfattande utseende och fina arkitektur. Som ett resultat smälter det på tungan och ger en finare saltsmak än traditionella produkter. Som avslutning är Fleur de Sel särskilt god att njuta av till rejäla rätter. Naturligtvis erbjuder vi dig också väl utvalda havssalter, till exempel från Afrika, Döda havet eller Italien.

Bergsalt finns också i vårt sortiment. Dessa delikatesser är sanna urklippor bland kryddor, eftersom de skapades för många miljoner år sedan när haven avdunstade och bara havssalt fanns kvar. Det faktum att olika sediment avsatts på dem under åren och att en mängd olika medföljande mineraler kunde blandas med dem, gör den imponerande med sina skimrande färger – från rosa till blått, allt finns där.

Vi garanterar dig högsta kvalitet på våra naturliga salter, eftersom vi väljer våra produkter enligt mycket strikta kriterier och endast inkluderar de vi verkligen är övertygade om. Eftersom vi är en internetbutik kan du lita på rimliga priser utöver den utmärkta kvaliteten. Vi levererar till proffskocken och hemmakockarna och vi är mycket nöjda med det årligen ökande antalet kunder.

Vidare lägger vi stor vikt vid ekologiskt och människovänligt agerande. Vi är medvetna om att många av våra salter inte kommer från den närliggande regionen, utan från långt borta. Vi försöker säkerställa rättvisa arbetsvillkor, både för våra inhemska anställda och för våra leverantörer över hela världen. Gourmetsalt smakar ännu bättre så.

Eftersom inte allt salt är detsamma garanterar vi att

  • Vi endast handlar med utvalda och testade salter – i enlighet med våra standarder
    Att vi undviker barnarbete vid tillverkning och bearbetning av produkterna i vårt sortiment. För på detta sätt bidrar vi till att bevara mänskliga rättigheter i världen att vi betalar processorerna tillräckliga löner för att motverka utarmning och exploatering
    Att vi får våra salter testade igen i Tyskland för att kunna förse dig med bästa kvalitet
    Oavsett om det är Fleur de Sel eller stensalt – titta igenom vårt sortiment och välj ditt favoritgourmetsalt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *